Home » Nieuwbouw

NIEUWBOUW BEDRIJFSGEBOUW, BEDRIJFSHAL, LOODS OF SCHUUR? WIJ BOUWEN MET EEN PLUS!

Geen renovatie maar complete nieuwbouw van een bedrijfsgebouw, hal, loods of schuur op bestaande fundering of op nieuwe grond. Wij denken met u mee, wat is het doel van het gebouw, wel of niet isoleren, hoe moet het eruit zien? Samen met u bespreken wij uitgebreid de mogelijkheden. Wij werken samen met architecten en tekenaars die ervaring hebben met de wensen en eisen voor een praktisch bedrijfsgebouw die mooi in de omgeving past.

De bedrijfsgebouwen die wij nieuw bouwen worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken met diverse leveranciers in dakplaten en gevelbeplating hierdoor is de keuze in soort en kleur beplating en daken groot.

Asbestsanering

NIEUWBOUW VRAAGT VEEL DENKWERK

De keuze om nieuw te bouwen vraagt veel denkwerk. Vooral in de eerste fase van het bouwproces moet u veel afwegingen maken. Beginnend bij de locatie, wat is de beste plek, wat is de aanvoerroute, hoeveel buitenruimte heb ik nodig, mag ik hier überhaupt wel bouwen? Vervolgens gaat u kijken naar de grote van het bedrijfsgebouw, de loods of schuur en de indeling. Welke ruimtes heeft u nodig, zijn de looplijnen logisch, welke hoogte moet de hal hebben, waar komen de deuren, elektriciteit, geriefruimtes etc. En niet te vergeten de keuze van materiaal, kleur en vorm, past het gebouw in de omgeving en bij mijn bedrijfsactiviteiten? De keuze in gevelbeplating en dakpanelen is enorm groot, voor ieder wat wils.

RoofPlus Nieuwbouw
Hulp van een architect

DE HULP VAN EEN ARCHITECT OF TEKENAAR

Een architect of tekenaar mee laten denken is slim om te doen. Deze mensen hebben zo vaak een bedrijfspand of bedrijfsgebouw getekend dat zij u goed kunnen helpen met praktische oplossingen voor soms in uw ogen grote problemen. Een goede tekenaar luistert naar uw wensen en weet ze goed te vertalen naar een mooi gebouw die past bij uw bedrijf.

GEVELPANELEN

De gevelpanelen die wij leveren zijn van een duurzaam en veelzijdig bouwmateriaal dat het aanzicht van uw bedrijfspand, bedrijfshal bepaalt. De gevelplaten zijn leverbaar met verschillende profileringen zoals steen, leien, golf, trapezium en microrib, in vrijwel alle wenselijke kleuren en isolatiediktes. Enkele gevelpanelen met isolatie zijn ook geschikt voor toepassing als koelcelpaneel.

RoofPlus dakplaten

DAKPLATEN

Wij leveren geprofileerde sandwich dakplaten met een PUR- of PIR schuimlaag. De onderkant is, afhankelijk van het type sandwichpaneel, van staal of aluminium folie. De Sandwichpanelen voor daken zijn leverbaar in kerndiktes vanaf 30 mm tot 150 mm in veel verschillende kleuren met een trapezium of golf profilering.

Kiest u liever golfplaten dan leveren wij duurzame en extra sterke vezelcement golfplaten. Deze bevatten zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige vezels en beschermen het dak tegen de meest extreme weersomstandigheden. De poriënstructuur van de golfplaten neemt de waterdamp uit de binnenruimte op, absorbeert het vocht en geeft het geleidelijk af aan de buitenlucht zo blijft de ruimte droog. De golfplaten zijn er in verschillende kleuren en formaten in een dikte van 6,5 mm.