Home » Contact

Specialist in renovatie en nieuwbouw

Bel ons als u een specialist in renovatie en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen zoekt. Roofplus is gespecialiseerd in renovatie van daken en gevels en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen.

Roofplus renoveert uw stal, loods, schuur of agrarisch bedrijfsgebouw. Wij zorgen dat uw asbest gesaneerd wordt, nieuw dak en of gevels gemonteerd worden en werken het hele project netjes af zodat alles er weer als nieuw uitziet.

Voor nieuwbouw van bedrijfshallen, loodsen, schuren en andere bedrijfsgebouwen bent u bij Roofplus aan het juiste adres. Wij helpen u de juiste keuzes te maken door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en met praktische en mooie oplossingen te komen.

Adresgegevens

Galgweg 2
2391 MV HAZERSWOUDE-DORP

Algemene voorwaarden

Onze diensten

Renovatie dak

Renovatie dak

De keuze van een nieuw dak wordt bepaald door isolatie-eisen, behoefte aan lichtinval, de kleur van het dak met de windveren en natuurlijk de prijs. Renovatie vraagt om oplossingsgericht werken. Roofplus heeft jarenlange ervaring in het renoveren van stallen en bedrijfsgebouwen.

Asbestsanering

Asbestsanering

Roofplus laat uw asbestsanering door een SCA-gecertificeerd bedrijf doen dat asbest conform de door de overheid vastgestelde nationale beoordelingsrichtlijn (SC) 530 mag verwijderen. Roofplus streeft er altijd naar uw dak weer zo snel mogelijk dicht te leggen.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

De bedrijfsgebouwen die wij nieuw bouwen worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken met diverse leveranciers in dakplaten en gevelbeplating hierdoor is de keuze in soort en kleur beplating en daken groot.